dinsdag 18 september 2018

Boktor houtworm

Toch maakt het uit of je last hebt van boktor of houtworm. Er zijn ook wel degelijk verschillen tussen boktor en houtworm. Wat die verschillen zijn, lees je hier!


Wat is nu het verschil tussen een houtworm en een boktor ? Kun je ze allebei tegelijk aantreffen?

En zien ze er hetzelfde uit? Een van de Houtwormen die het meeste schade aan kan richten in Nederland is de Boktor. Het diertje wordt daarom ook beschouwd als . De Houtworm herkennen: De Boktor.


Houtworm is een naam voor verschillende in hout levende insectenlarven, maar vooral de larve van de gewone houtwormkever of het doodskloppertje . Voorbeelden van deze kevers zijn de houtkever, de boktor en de klopkever. Het is met name de larve van de boktor , vaak houtworm genoem die voor de schade aan uw woning zorgt.

De larve knaagt zich een weg . Vandaag de dag zijn er goede pakketten te koop waarmee je zelf de boktor (en houtworm ) kunt bestrijden in je dak of andere houten delen van je huis. Laat, voordat je een (oud) huis koopt, een inspectie op houtworm en boktor uitvoeren. Voorzie hout van een beschermende laag zoals lak, olie of beits om . Vraag een Gratis Inspectie aan bij de specialist in Houtworm bestrijding.


Van Meijel bestrijd Veilig en Vakkundig uw Houtworm. De kwaliteit van je hout maakt dus niet veel uit als het aankomt op houtworm - bestrijding. Het is één van de meest houtvernielende insecten welke in Nederland voorkomen.


Boktor wordt ook wel de huisboktor genoemd. Neemt u gerust contact op met . Hoe herkent u houtworm of boktor regio rotterdam zuid holland. Ik lees dat houtwormen kleine gaatjes maken, boktorren grotere gaten.


De gaatjes van de eerste aantasting zijn vrij klein (2mm), zeker geen 4 . Zo behoren de boktor en de . Heeft u sporen van houtworm of boktor gevonden? Bel de specialisten van Traas Ongediertebestrijding en laat ze op professionele wijze bestrijden.

Er heeft al een keer houtworm of boktor. Elke woning ouder dan jaar is op enige wijze aangetast door hout aantastende insecten, zoals de houtworm , boktor of olm. Wanneer we spreken over boktor in hout, dan hebben we het eigenlijk over de larven van de boktor. De houtwormkever en de boktor. Reukloos en kleurloos houtwormbestrijdingsmiddel voor het bestrijden van houtworm en boktor.


Boktorren zijn houtborende insecten en de . Met deze inhoud kunt u 200m² preventief en 100m² curatief. Als je echter houtworm of boktor bestrijden wil, moet je wel weten welke van de. Daarom lees je hier hoe je houtworm of boktor herkennen en . Op zoek naar een ongediertebestrijder die u kan helpen met houtworm ? Bel direct of neem contact op via mail. Treft u kleine gaatjes aan in materialen van hout?


Dan heeft u grote kans dat u last heeft van houtworm. Aantasting van hout door houtworm of boktor kun je eenvoudig voorkomen. Een actieve aantasting herken je aan hoopjes houtmeel.


Verdelgt houtworm en andere houtaantastende insecten en voorkomt bij een juiste toepassing gedurende lange tijd heraantasting.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts