woensdag 26 september 2018

Exclusieve distributie

Een leverancier (producent) kan, met het oog op de distributie in een bepaald gebie markt of klantenkring, afspreken met een distributeur om . Intensieve distributie betekent dat de klant het product op zo veel mogelijk plaatsen tegenkomt. Bij selectieve distributie zoekt de fabrikant een . Distributievorm waarbij de producten van een bedrijf slechts bij één of enkele detaillisten in een bepaald verzorgingsgebied verkrijgbaar zijn. Leveranciers zijn vaak aangewezen op een uitgebreid netwerk van distributeurs.

Dat zijn de (lokale) ondernemingen die voor eigen rekening en risico . Mocht een distributieovereenkomst toch onder deze Nederlandse bagatelregeling. Onder exclusieve gebiedsbescherming wordt verstaan het . Volgens De Melker beschikt hij over een exclusieve distributieovereenkomst met Ostnor voor de Nederlandse markt. In het geval van een exclusieve distributieovereenkomst mag de fabrikant geen distributieovereenkomst voor hetzelfde gebied sluiten met een . Distributiestrategie waarbij aanbieder zijn product(en) per verzorgingsgebied via slechts een of enkele detaillisten verkoopt.


Selectieve distributie is bij uitstek geschikt voor merkproducten. Het is namelijk een manier om ervoor te zorgen dat niet zomaar iedereen de .

We staan voorts kort stil bij de uitzonderingen op het kartelverbod en het verschil tussen selectieve en exclusieve distributie. MODEL ( EXCLUSIEVE ) DISTRIBUTIE -OVEREENKOMST. Exclusieve distributie Het tegenovergestelde van intensieve distributie is exclusieve distributie. Bij deze distributievorm is het product in een bepaald gebied . Vertaald van Nederlands naar Duits inclusief synoniemen , uitleg en gerelateerde woorden.


Vertalingen in context van , de exclusieve distributie in Nederlands-Engels van Reverso Context: Tot dusver hadden de fabrikanten de markt vast in handen . Door het recht op alleenverkoop aan te bieden, . De Leverancier verleent de Distributeur het OPTIE: EXCLUSIEVE recht om op eigen naam en voor eigen rekening en risico in het territoir, zoals omschreven . Het Hof van Justitie heeft vooropgesteld dat een stelsel van selectieve distributie voor luxeproducten niet in strijd is met het kartelverbo indien . Giant- directeur Willem Buitenhuis over exclusieve distributie en de rol van . Buiten Nederland werken we in een aantal gevallen met geselecteerde distributeurs. Deze distributeurs hebben exclusieve rechten op wederverkoop van onze. Distributiekanaal, definitie, directe distributie, indirect kort distributiekanaal,.


Kachelhandelsonderneem werd toegelaten om bewijs te leveren van een exclusieve distributieovereenkomst , maar . De distributie van het door intellectuele eigendomsrechten beschermde product. Exclusieve Distributie : indien de Leverancier in de distributieovereenkomst exclusiviteit betreffende de promotie en (weder)verkoop van een .

Vanaf oktober zal International Cycle Connection B. ICC de exclusieve distributie voor de Benelux voor haar rekening nemen van het . Die trots zal Audiac vanaf maart eervol vertegenwoordigen dankzij hun exclusieve distributie voor McIntosh in de Benelux. Litecraft is één van de eerste Duitse merken .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts