woensdag 16 oktober 2019

Fietsroute lottum

Lottum is het centrum van de Nederlandse rozenteelt. Ook andere boomteelt vindt plaats in en rondom . De meeste rozenvelden staan vanaf half juni in bloei en deze kleurenpracht zet door tot diep in de herfst. We hebben fietsroutes in de buurt van Lottum voor je gevonden, ontdek ze op Fietsnetwerk.


De mooiste fietsroutes in (de buurt van) Lottum op RouteYou.

Startpunt: Markt Lottum. Leer de rozen van het rozendorp. Fietsroute Maas lottum -venlo, Limburg, afstand 22. Je vind er ook tal van kant en klare gratis fietsroutes , zoals de Rozenroute bij Lottum (km). Vanuit het veerpont Lottum -Lomm via Arcen terug naar Resort.


Voor alle vragen over deze fietsroute , kunt u contact opnemen met de redactie van Fietsen123. Deze route in de regio Grubbenvorst voert naar Melderslo en Lottum.

Je rijdt door gebieden waar je . Rozendorp Lottum staat naast de rozen ook bekend om een. Deze speciale fietsroute voert niet alleen langs rozenvelden, maar ook door het . Stap 3: Klik twee keer in de kaart om een route te maken. Maak een keuze om in een regio . In Lottum en omgeving worden jaarlijks miljoen rozen gekweekt. Deze fietsroute is kilometer lang en je fiets over goed berijdbare wegen.


Vanuit Lottum over en langs de Maas en je komt langs de kasteeltuinen van Arcen. Combineer een bezoek aan het museum met fietsroute “De Locht”. De route gaat vanuit Lottum over en langs de Maas, komt langs de kasteeltuinen van Arcen en keert ten zuiden van Arcen terug over de Maas . Aijen met leuke galeries, en Lottum met rozenkwekerijen. Lottum ligt in Noord-Limburg, midden in het Land van Peel en Maas bekend om de prachtige natuurgebieden zoals de Maasduinen.


Als het mooi weer is, is het op die fietsroute altijd erg druk! Dichtbij onze BB ligt het veerpont Velden en Grubbenvorst en is een onderdeel van het Pieterpad en de Maasduinen fietsroute , beter bekend als knooppunt . De Rozenroute van Lottum gaat onder andere door het natuurgebied het Schuitwater.

Het Schuitwater is een overblijfsel van een oude Maasarm. Breedtegraad coordinaten: . Aan een landweg tussen bos en het dorp Bergen, midden tussen de weilanden, ligt het recent gebouwde Houten Huis De Schone Leij. Hoewel deze fietsroute niet langs Kasteel de.


Plan je fietsroute met de meest geavanceerde fietsrouteplanner van Nederland. Van deur tot deur, of een recreatieve fietstocht. Dagelijks geactualiseerd door . Een overzicht van de pontjes, . Vanaf de Hamert door Arcen, langs de watermolen naar het veer. Bezichtiging en rondleiding, Lottum NL. Die zag her en der in de regio toeristische activiteiten ontstaan en vroeg of die niet aan elkaar te plakken waren.


Lottum bijvoorbeeld heeft een rozenroute voor. Huis te koop: Opperdonkseweg B, Lottum. Met eerlijke informatie over prijsontwikkeling en buurt.


Fiets langs de rozenvelden en ontdek Lottum ! De fietsroute is kilometer lang. Van juli tot september bieden de Lottumse rozenvelden een unieke .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts