dinsdag 8 oktober 2019

Pluimvee actueel

Regelmatig spoelen houdt de lijnen schoon. Antibioticagebruik kan een residu achterlaten in de drinklijnen. De piepschuimkever (tempexkever) is een van de insecten die de meeste schade aan pluimveebedrijven kan brengen. PLUIMVEE , de wekelijkse nieuwsbrief PLUIMVEE ACTUEEL en door middel van voorlichtingsvergaderingen en studiereizen.


Het zal u niet ontgaan zijn dat er meerdere uitbraken van Newcastle Disease zijn in Belgiƫ, ook bij commerciƫel gehouden pluimvee. Dashboard pluimvee en eieren Dashboard pluimvee en eieren - actueel grafisch overzicht van de meeste.

De website met actuele prijsinformatie van eieren en slachtpluimvee, een compleet overzicht van bedrijven uit, of met een relatie tot de pluimveesector. Actueel : Toename TRT problemen bij vleeskuikens. De onafhankelijke marktplaats voor varkensrechten . Meldpunt voor gedupeerde pluimveehouders opgeheven.


De Viersprong, het bedrijf van de familie Berkepies in Nooitgedacht heeft een derde vleeskuikenstal gebouwd en de twee bestaande stallen aangepast aan de. In Biddinghuizen (gemeente Dronten) is op vrijdag december bij een bedrijf met vleeseenden vogelgriep van het type H5 . Dit nieuwsbericht is niet actueel. Consumptie van vlees of eieren van pluimvee houdt geen enkel risico in.

Het Pluimveemuseum heeft elk jaar een boeiend programma. Hier vindt u de actuele activiteiten waar u aan kunt deelnemen. Wij zijn ervan overtuigd dat de Landsbond een nuttige en voor de pluimvee-, en.


Nieuwsbrief PLUIMVEE ACTUEEL : De nieuwsbrief wordt wekelijks per mail . AVINED doet een beroep op alle pluimveehouders en erfbetreders om het. Op juli werden er een aantal maatregelen opgelegd door de hogere overheid om het Newcastle-virus onder pluimvee in te dijken. AVEVE en Global Feed Mill sluiten samenwerkingsakkoord voor pluimvee - en biologische voeders. In het kader van de steeds verdere consolidatie van de . Poultry Trade Partners, uw partner in pluimvee benodigdheden, wij leveren de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs volgens afspraak. Bent u ondernemer in de pluimveesector?


Tijd en locatie: – Vrijdag augustus . De formules van de AVEVE turbo-legvoeders werden in elke voederreeks vernieuwd. Pluimvee actueel - Bemefa: Maatschappelijk verantwoorde. De Europese Commissie (EC) heeft de nieuwe representatieve prijzen bekendgemaakt in de pluimvee - en eiersector.


Klik hier voor actuele situatie vogelgriep, ook voor hobbypluimvee Sinds de. De ophokplicht geldt meestal alleen voor commercieel gehouden pluimvee. Het Voedselagentschap waarschuwt pluimveehouders en slachterijen.


Om dit probleem van roofvogels aan te pakken, start het Louis Bolk Instituut een proef bij pluimveehouders.

Een methode is het gebruik van . Donderdagmiddag maart organiseerde de stuurgroep pluimvee van Agrivaknet een themabijeenkomst over 'big data in de vleeskuikenstal'. Als pluimveeadviseur zal u dagelijks de actuele dossiers opvolgen en. Sinds juni zijn er besmettingen met het hoogpathogene vogelgriepvirus H5Nvastgesteld: bij pluimveehandelaars in Oostkamp en Menen, en bij .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts