vrijdag 18 oktober 2019

Houtworm in tafel

Zelf vervoerd en de poten op het blad geschroefd. Houtworm in nieuw meubel Onlangs kochten we een massief eiken tafel bij de firma Overstock. Na levering van de tafel ontdekte ik in één . Het is geen optie om de tafel te vervoeren en naar een vriescel te brengen.


Wat kan ik doen om er zeker van te zijn dat er geen actieve houtworm in de tafel zit?

De Houtworm in meubels is een serieus probleem en kan veel schade aanrichten aan uw interieur. En niet alleen uw meubels kunnen beschadigen. Wil je proberen houtwormen zelf te bestrijden? Oma weet raad gelukkig met haar huismiddeltjes. Ook meubels zijn een geliefd kostje voor de houtworm.


Alles staat op het menu van de houtworm. De houtworm is de larve van de houtkever.

Die legt eitjes op onbehandeld hout. De larve vreet zich in het hout en maakt kleine gaatjes. Heeft u overlast van houtworm en wilt u houtworm bestrijden? Ik heb vervolgens op internet rondgekeken en het blijkt houtworm te zijn. Wij leggen in deze video uit hoe u een antiek meubel tegen houtworm dient te behandelen.


U ziet opvallend veel kevers en torren te zien in de buurt van het hout. Op de foto ziet u hoe de hout worm een tafel heeft aangetast. Houtwormen zijn de larven van bepaalde kevers die hout eten. Je voorkomt aantasting door houtwormen als je het hout beschermt met verf, was . Verschillende insecten komen in hout voor en voeden zich ermee. Als een houtworm genoeg hout heeft gevreten, zal de larve zich uiteindelijk in het.


Lelijke boorgaatjes van de houtworm zijn vooral in antieke meubelen een grote ergernis. Maar wat kunt u doen om de ongewenste . Houtworm is een naam voor verschillende in hout levende insectenlarven, maar vooral de larve van de . De prijs van houtworm bestrijden kosten hangt ervan af in welke mate het is, en of het in een dragend deel van een woning is of simpelweg in een tafel. Mijn dochter en schoonzoon hebben een oude kast gekocht.

Omdat er houtwormgaatjes in zitten denkt mijn schoonzoon dat er nog steeds houtworm inzit. Zo kan houtworm onder meer opduiken in je houten tafel. Wanneer je niets doet, kun jij de tafel afschrijven.


Het ongedierte tast de tafel. Enkele maanden geleden (een rete-dure) tafel op maat besteld bij een. De tafel die binnen komt te staan is prima in orde maar de tafel voor onder de veranda bevat sporen van houtworm. Ik kan in dagen nog niet . Aantasting van hout door houtworm of boktor kun je eenvoudig voorkomen.


Een actieve aantasting herken je aan hoopjes houtmeel. Grote kans dan dat er houtworm in de tafel zit. Deze beestjes vreten zich een weg door het hout heen en kunnen met gemak grote houten objecten aantasten. Koop of Verkoop tafel antiek op Marktplaats.


Cr stevige tafel zonder houtwormen wij denken aan 3euro . Lees hier over houtwormgaatjes en houtworm bestrijding. Je tas is dicht en ligt onder je tafel. Mobiele telefoons en andere communicatiemiddelen staan uit en zijn niet zichtbaar opgeborgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts