dinsdag 15 oktober 2019

Pluizen trui

Wanneer je een papieren zakdoek in de was hebt laten zitten, kan je het wasgoed dat onder de pluisjes zit nog een keer wassen maar dan met een oude panty. U kent het vast wel: u heeft net een mooie nieuwe trui gekocht, en na slechts één keer wassen zit de hele trui vol met pluisjes. Nu we ons graag in een wollen trui nestelen, zie je ze vanzelf opduiken: vervelende pluisjes! Dankzij deze tips zeg je de kleine pluiswolletjes vaarwel.


Het is het perfecte weer voor fijne, gebreide wollen truien en vesten.

Je kent ze vast wel, die irritante pluisjes die zich op je favoriete trui vormen. Een trui zonder pluisjes straalt net iets meer klasse uit dan het exemplaar dat. Toch begint de sweater gigantisch te pluizen en dat doet jouw . Begint je favoriete wollen trui te pluizen ? Maar helaas verschijnen er na een paar minuten al overal pluisjes. Je wollen trui gaat ineens pillen.


Jeweetwel, van die kleine pluisjes, ook wel stofbolletjes genoemd. Hoe kun je die pluisjes verwijderen?

Pluizen verwijderen met kleefkracht en door te wrijvenAndere methoden. Wrijf met een puimsteen of pluizensteen over truien en fleece. Die het MINST pluist en pilt. We hebben allemaal wel eens last van die vervelende pluisjes op onze truien.


Wanneer je een mooie wollen trui gekocht hebt, ontpopt deze aankoop zich vaak in een nachtmerrie wanneer je er achter komt dat je wollen trui pluist. Het is tijd om de truien weer van zolder te halen. Heerlijke zachte, mooie truien.


Of heb je last van ruiende, pluizende of zuur stinkende truien ? Een andere optie is nog om je wollen trui in een zak in de diepvries te plaatsen. Maak wel het desbetreffende kledingstuk eerst nat, want zo . Wordt je trui ontsierd door van die lelijke pluisjes? Eén van de oorzaken van pillen kan een verkeerd wasprogramma zijn, maar het kan ook . Ik heb een prachtige trui van angorawol maar helaas verhaart hij ontzettend.


Ik heb hem net in de vriezer geleg maar met een andere trui die . Heb een nieuwe trui gekocht, als ik deze ergens overheen aan doe zit dat kledingstuk meteen helemaal onder de pluisjes! Langzaam maar zeker komen de wollen truien weer tevoorschijn.

Heb je er ook zo last van dat je wollen trui gaat pluizen ? Leg de wollen trui op een platte ondergrond en zorg voor voldoende licht, zodat je niet te veel en onnodig wol wegscheert. Koude temperaturen vragen om een dikke, wollen trui of vest. Klein nadeel: die loshangende bolletjes en pluisjes! Met deze tips blijven je . Hangt je trui of je vest vol met pluisjes? Klik dan hier en ontdek de praktische tips van Tante Kaat om gemakkelijk pluisjes te verwijderen.


Er zijn een paar dingen leuk aan een kouder klimaat. Dikke sokken in stoere boots, grote sjaals, mutsen en fijne truien in veel lagen zijn pluspunten waar we . Wat te doen met wollen kleding dat is gaan pluizen of “pillen”? Door pluis en pilling ziet de mooie wollen trui er niet mooi meer uit. Ik heb altijd snel pluizen aan kleding, maar dat kan ik nu prima verhelpen met deze pluizendief. Voor deze prijs kan je moeilijk een nieuwe trui aankopen he.


Sommige truien of vesten zijn zo mooi of zitten zo fijn, dat je ze het liefst elke dag zou dragen. Maar door het dragen krijg je toch snel pluizen of .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts