donderdag 20 juni 2019

Zwarte kever in huis

Ze kunnen schade verrichten aan . Schieten ze allemaal weg in donkere . Het zijn zwarte tot zwartbruine , langwerpige kevers die tot mm lang kunnen worden. Ze hebben breeduitstaande antennen en hebben lengtestrepen op . Schimmel- of vochtkevers zijn zeer kleine (1-3mm) bruinzwarte kevers die in grote hoeveelheden voor kunnen komen in een erg vochtige omgeving, waar ze.

Het belangrijkste wat u moet doen als u last heeft van kevers in huis , is de soort kever identificeren. Veel soorten kevers zijn namelijk onschadelijk, maar . Sinds een paar dagen lopen er erg veel kevers bij ons in huis. Nog meer mensen last van een grote zwartetorren. Zijn lichaam is bruin- zwart en het voorstuk van de kop loopt uit tot een soort slurf met aan . Met deze gids weet je snel welk ongedierte je in huis hebt, zodat je indien.


Wespen zijn net als bijen en hommels geel- zwart gestreept, maar hun lijfje. De kever gaat op zoek naar kleine openingen in hout om daar twintig .

Het is dan ook een keversoort uit de familie zwartlijven. Wanneer je meeltorren in huis ziet moet je wel op je hoede zijn. In huis sinds enkele dagen een redelijk aantal kevertjes gevonden, dood en levend. Erg zoekende wat het kan zijn….


Zwart zijn ze, met een donkerbruine buik. Geen goede pr van die vogels om kevers het huis in te sturen. Wij hebben het over de gevleugelde insecten, die voor kunnen komen in uw huis en tuin. Van bladsprietkevers en soldaatjes tot en met loopkevers en . Lapsnuit kevers zijn lastig te bestrijden. Het is een kever die -1mm groot is, voornamelijk zwart van kleur is met op . Andere soorten hebben een overwegend zwarte kleur met een violette glans,.


Loopkevers hebben een lengte die varieert van tot cm. Bij de Trichius zonatus zijn de zwarte banden dwars over de schilden alle. De kever was in een huis (duinen, Domburg) gevangen en men vroeg zich af wat . Deze kevers ontwikkelen zich zelden binnen de woning en komen in de.


Een boktor is een tor met een bruinzwart lijfje, welke een lengte van tot 25. U wilt immers voorkomen dat deze kevers nieuwe eitjes in uw houten .

Aangetast product is te herkennen aan de uitvliegopeningen van de kevers. Bruine huismot of Hofmannophila pseudopretella. Volwassen dier: – mm lang.


Donkerbruine voorvleugels, elk met drie of vier zwarte vlekken. Hoewel ze nog het meest op broodkevertjes lijken, lijkt me dat zo stug. Wij hadden ook kleine zwarte kevertjes in huis vorig jaar. Deze rode kevers komen uit hout en worden af en toe in huis aangetroffen. Ik heb sinds een aantal dagen last (in huis en dan vooral in de keuken) van een hele hoop kleine zwarte kevertjes.


Ik zag net een hele groep kleine zwarte beestjes in ons kozijn zitten. De meeltor is een zwarte kever die tot mm lang wordt. De tabakskever leeft hoofdzakelijk in tabak maar komt ook voor in andere plantaardige producten en. Ze komen zelden tot nooit binnenshuis voor. Beter is het om kevertjes te vangen en naar buiten te gooien.


Controleer uw huis en buiten uw huis en verwijder objecten waar insecten zich schuil houden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts