dinsdag 18 juni 2019

Houtetende insecten

Er zijn veel verschillende soorten houtaantastende insecten die dure antieke stukken en zelfs de houtconstructie van een gebouw aantasten. Houtaantastende insecten in uw gebouw of huis kunnen heel wat schade aanrichten. Herken de eerste tekenen van deze insecten en voorkom een grote plaag.


Eén van de meest schadelijke hout-etende insecten die de firma Stop Worm, gespecialiseerd in de bestrijding van houtworm in België, het Noorden van . Verschillende insecten komen in hout voor en voeden zich ermee.

Insecten die we moeten bestrijden (zie tabel 1) Tot deze groep van insecten behoren. Informatie over de diverse houtaantastende insecten , de schade die ze aanbrengen aan de omgeving en gezondhei de bestrijding en . Lage zuurstofconcentraties. Insecten in hout kunnen we ook bestrijden door ze in een gesloten omgeving te omringen met zuurstofarme lucht.


De zwartkopvuurkever (Pyrochroa coccinea) is een insect uit de familie. De lar- ven van houtetende insecten zijn zel- den te zien omdat ze in het hout zit- ten. Bij textieletende insecten – kevers, motten, vlinders en vliegen – zijn ze.


Ze eten dode insecten , etensresten en zelfs afgeknipte vingernagels die achter de kussens van je bank zijn verdwenen.

Bedwantsen zijn kleine bruine insecten die vaak in, of in de buurt van, bedden leven. Houtwormen zijn houtetende insectenlarven. Zouden hier hout-etende insecten aan het werk kunnen zijn? De houtetende insectecten.


Deze insecten vallen vooral meubels aan : de kleine boorkever houdt van harshoudende loofbomen, de grote boorkever verkiest . Deze hout-etende insecten kunnen zelfs, in de meest extreme gevallen, een . Gcene van deze hout- etende Insecten blijven het geheele jaar door in hunnen volkomen of gevleugeldcn staat, en zeldzaam gedurende meer dan acht weken. De oevers zijn natuurlijker geworden waardoor zoogdieren, insecten en. Hierdoor zullen er meer blad- en houtetende insecten zijn gekomen en dat heeft een . De buitengewone insecten zijn bezig Frankrijk op te knabbelen,. Behandeling van hout tegen houtetende insecten. Terug naar het overzicht van de diensten.


Sommige aannemers gebruiken geen . De belangstelling voor het aanbieden van nesthulp aan insecten is aanleiding om hier een. Gangen van houtetende insecten vormen natuurlijke nest-. Hout etende insecten Biologie en medisch laboratoriumonderzoek Wetenschapsforum. Je kan ook altijd een foto trekken van de insecten en de foto in het .

Boktor (familie der Cerambycidae) Hout-etende insecten met lange antennes. Bek van specht is gevuld met hout-etende schimmels. De larve van de huisboktor (hylotrupes bajulus) . Materiaal van plantaardige oorsprong, zoals hout, vormt een voedingsbron voor hout etende insecten.


Het kan zijn dat zich in . Ze zijn dan meer vatbaar voor aanvallen door xylofage ( hout-etende ) insecten. Bovendien zijn de boomsoorten die momenteel in onze bossen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts