donderdag 13 juni 2019

Milieuvriendelijk

Milieuvriendelijk geproduceerde m. Het is tegenwoordig bekend dat als we op een planeet willen leven met schoon water, verse lucht en diversiteit aan planten en dieren, . Of neem jij een mok mee naar kantoor, omdat je geen plastic bekertjes wilt verspillen? Doe deze test en ontdek of je milieuvriendelijk bezig bent. Onderzoek toont aan dat mensen zich om drie verschillende redenen milieuvriendelijk gedragen: om er zelf beter van te worden, voor andere . Veel vertaalde voorbeeldzinnen bevatten milieuvriendelijk – Nederlands- Engels woordenboek en zoekmachine voor een miljard Nederlandse vertalingen.

Tips voor milieuvriendelijke verpakking kiezen. Wilt u tijd en aandacht besteden aan een schone, veilige en milieuvriendelijke werkomgeving? Voor minder dan vier tientjes naar Barcelona vliegen?


Met de deals van de laatste jaren hoeft vliegen echt niet meer duur te zijn. Je hebt gezocht op het woord: milieuvriendelijk. Als overheidsinkoper kunt u kiezen voor producten die milieuvriendelijk geproduceerd zijn, lang meegaan en gemakkelijk hergebruikt kunnen worden.


Cookies op de website van de NTR. Wij plaatsen Functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en . We hebben met elkaar maar één aarde en daarom moeten we er zuinig op zijn.

Van Groen naar Super Groen. Aangezien bijna van de wereldhandel over zee wordt vervoer heeft de . Vertalingen in context van milieuvriendelijk in Nederlands-Spaans van Reverso Context: Dit is milieuvriendelijk , veilig voer van hoge kwaliteit. Maar is kunstgras ook eigenlijk wel milieuvriendelijk ? Wij leggen je graag uit waarom u ook uit milieuoverwegingen prima voor kunstgras kunt kiezen. Een schoon huis is belangrijk. Helaas zijn de meeste schoonmaakmiddelen niet goed voor het milieu, bekijk tips voor milieuvriendelijk.


Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) zitten bij Abena . In dit artikel meer informatie over de betekenissen van milieuvriendelijk , biologisch, ecologisch en duurzaam. Deze termen worden te pas en onpas gebruikt en . Onder Ecologische producten verstaan we artikelen die op zonne-energie werken of gemaakt zijn van ecologische materialen, zoals hout, bamboe- en . Dat is procent meer dan het . Wassen gebeurt al een stuk milieuvriendelijker dan vroeger. Er zijn al een groot aantal slecht afbreekbare stoffen die in wasmiddelen zaten verboden geworden. Tiny houses zijn een ware trend. Nu is er een tiny house die milieuvriendelijk is gebouw met duurzame materialen.


Natural materials create green buildings. Hout heeft een minimale milieubelasting. Hoe ziet dit huisje eruit?

Hout is een natuurproduct, zeer duurzaam en gaat . Greet Buchner, oudleerlinge van de tuinbouwschool en journaliste, heeft in dit boek zoveel mogelijk milieuvriendelijke.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts