donderdag 26 september 2019

Optrekkend vocht

Optrekkend vocht (ook opstijgend vocht genoemd) is water dat door capillaire werking in poreuze materialen zoals steen of beton omhoog trekt. Optrekkend vocht is een van de meest voorkomende vochtproblemen en kan mits een correcte aanpak volledig opgelost worden. In dit artikel ontdek je de . Hier wordt een bouwfout getoond in een oude woning met optrekkend vocht. De eigenaar van de woning heeft zelf met speciale producten .

Hoe kun je optrekkend vocht herkennen? Hieronder een aantal veel voorkomende voorbeelden hoe je kunt herkennen dat je last hebt van optrekkend vocht. Met optrekkend vocht of opstijgend vocht in muren wordt het water bedoeld dat door capillaire werking (zuigwerking) in keldermuren omhoog stijgt, tot ruim 2 . Deze informatie geeft inzicht in de omstandigheden waaronder optrekkend vocht kan optreden en biedt oplossingen ter voorkoming en bestrijding van . De andere functioneren matig of niet.


Na grondig wetenschappelijk onderzoek van 20. Een lek dak is direct meer te zien en te voelen maar de oplossing is simpel: .

De omgeving van uw woning kan een oorzaak zijn van vocht. Heeft u last van optrekkend vocht in de muren? Dat kunt u merken als u met uw handen langs de muren strijkt en deze vochtig aanvoelen. Optrekkend vocht wordt veroorzaakt door direct of indirect contact van het steen of metselwerk met vocht, grond- of lekwater.


Natuurlijke absorptie en capillaire . Last van opstijgend vocht ? Aquatec onderzoekt de oorzaak van opstijgend vocht en biedt professioneel advies en een grondige analyse. Vochtproblemen als optrekkend vocht zijn in de regel complex van aard en een expert als Van Lierop inschakelen is noodzakelijk. Omdat iedere situatie anders. Dit probleem wordt ook wel opstijgend vocht genoemd en ontstaat . Hierna zal verder moeten worden bekeken of injecteren tegen optrekkend vocht noodzakelijk is, dit is een beproefde methode mits goed uit gevoerd. Ons netwerk is gespecialiseerd in het bestrijden van vocht.


Laat het vocht uit uw muur verwijderen! Optrekkend vocht kun je herkennen aan het feit dat het zich voordoet aan de onderkant van de binnenmuren en buitenmuren van de woning (ook in kelders.). Lees hier hoe je optrekkend vocht kan herkennen en welke behandelingen mogelijk zijn.


Opstijgend vocht is een ernstig vochtprobleem.

Behandelen en bestrijden van optrekkend vocht en andere vochtproblemen in huis. In oudere huizen hebben de muren vaak te kampen met vochtproblemen. Aan de hand van onze professionele apparatuur wordt er nagegaan of het effectief om optrekkend vocht gaat en of het noodzakelijk is om een afwerkingslaag te . In ieder huis, nieuw of ou komt optrekkend vocht voor. Dit wordt veroorzaakt doordat de buitenmuur, als het regent, vocht opneemt dat . DRYZONE emulsie-gel tegen optrekkend vocht werd speciaal ontwikkeld om behandeling tegen optrekkend vocht sneller, eenvoudiger en doeltreffender te . Uniek gepatenteerd systeem dat optrekkend vocht blijvend oplost, op een eenvoudige, schone en drukloze verwerking.


Köster Crisin verouderd niet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts