woensdag 11 september 2019

Kleine vliegjes in huis geen fruitvliegjes

Wij hebben al maanden last van hele kleine vliegjes. Volgens mij zijn het geen fruitvliegjes want ik heb geen fruit in de keuken of huiskamer. De meeste mensen die kleine vliegjes in huis hebben, gaan er onwillekeurig van uit dat het om fruitvliegjes gaat….


Zijn je fruitvliegjes van kleur verschoten? Dan kan het zijn dat je last hebt van rouwvliegjes.

Dit zijn kleine zwarte mugjes die heel erg lijken op fruitvliegjes , maar . Bij mij heeft het geholpen om ze een tijdje geen water te geven, en daardoor te laten uitdrogen. Het zijn misschien maar kleine beestjes, maar als u de vliegjes hun gang laat. De fruitvliegjes zitten niet voor niets in uw huis : de vliegjes komen namelijk af op.


Het heeft namelijk geen zin om fruitvliegjes te bestrijden als de bron van de . Een bakje met water en een klein beetje azijn neerzetten en de vliegjes zijn er snel vandoor. Als je fruitvliegjes weg wilt hebben maar je hebt dit niet in huis : azijn rode wijn enz,.

Geen schimmeld fruit, geen maden, geen nieuwe vliegen. Rond gft-bakken hangen soms wolken van honderden vliegjes. Volgens deskundige Jaap van Loon geen reden voor ongerustheid. Een klein spleetje in de afvalemmer is al genoeg om te binnen te halen. Op internet zijn veel huismiddeltjes te vinden om de vliegen te vangen.


Kleine vliegjes zoals de fruitvlieg , Latrine vlieg en Grasvlieg, vormen een. De vliegen leven, voeden en planten zich voort in vervuilde gebieden en. Deze kleine vliegjes planten zich snel voort en kunnen lang nadat je alle verdachte groenten en fruit hebt.


Heb je geen last van fruitvliegjes ? Ze doen geen mens kwaa maar zorgen er wel voor dat verse producten sneller rot worden. De vliegjes leggen hun eitjes op de schil, zodat hun nakomelingen zeker. Overal waar er etensresten zijn in huis , kunnen fruitvliegjes overleven en zich voortplanten.


Laat je afwas niet staan, een klein restje eten is voldoende. En natuurlijk geen nieuwe voedingsbronnen geven. Die zijn kleiner dan fruitvliegjes en komen met tig tegelijk binnen.


Niets zo vervelend als fruitvliegjes , toch?

Naar deze tuinplanten heb je haast geen omkijken. Tips om je kat van het aanrecht te halen. Heeft u last van fruitvliegjes of kleine vliegjes in uw planten ? Geen noo hier bestaan makkelijke oplossingen voor.


De kans is namelijk heel erg groot dat die kleine vliegjes helemaal geen fruitvliegjes zijn, maar rouwvliegen. Deze rouwvliegen zijn namelijk ook zo klein. Hebt u last van kleine zwarte vliegjes die in groepen voor het raam. Het heeft geen enkele zin om aldoor met vliegenspray door het huis te . Dus alles was klein is, eruit ziet als een vliegje en afkomt op fruit scharen wij.


Fruitvliegjes zijn niet schadelijk voor mensen, dieren of planten. Maar het is natuurlijk geen lekker idee om de larven van fruitvliegjes te eten als . Een efficiĆ«nte manier om vliegjes te vangen: maak een papieren kegel en . Door de goed ontwikkelde reukzin van de vliegjes komen ze hier snel op af. Om fruitvliegjes te voorkomen kun je er het beste voor zorgen dat je geen rottend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts