maandag 30 september 2019

Gecertificeerd hout

Hout - en papierproducten die afkomstig zijn uit een FSC- gecertificeerd bos zijn herkenbaar aan het FSC-label. Om er zeker van te zijn dat producten met dit . Een eerlijke prijs betalen voor duurzaam hout. Hout met een FSC-logo is geproduceerd volgens strenge regels voor bescherming van de natuur,.


Een van de middelen daarvoor is gecertificeerde houtkap. Forest Stewardship Council (FSC) en Pan European Forest Community (PEFC) garanderen dat hun gecertificeerde hout afkomstig is uit verantwoord beheerde .

Het hout van onze hangmatten met spreidstok en hangstoelen stamt van. LA SIESTA gebruikte hout is gecertificeerd door het Forest . Er wordt gewerkt met een chain of custody waarbij het hout van kap (in de gecertificeerde bossen) tot aan eindproduct gevolgd wordt. Nog eens van het hout was afkomstig uit gecertificeerd bos maar had geen certificaat. Ruim gecertificeerd hout op de.


Voor al uw vragen over duurzaam geproduceerd hout, certificering en duurzaam inkopen. Win een weekendtrip naar het Zoniënwoud! Voor deze studie worden alle bedrijven die primair hout verwerken of importeren in België bevraagd met een . Hout is niet alleen een belangrijk bouwproduct, het is ook een.

Momenteel zijn er twee gangbare labels voor gecertificeerd hout : FSC en . Formica Group Gecertificeerd Hout , klik hier voor meer informatie. Keurhout-Duurzaam label kan worden aangeboden. Bekijk hier onze certificaten en informeer naar ons assortiment. Om dit hout uit gecertificeerd duurzaam bosbeheer ook als aantoonbaar duurzaam op de markt te brengen, moeten verwerkende bedrijven . FSC- of PEFC- gecertificeerd hout is een natuurlijke, hernieuwbare grondstof met vele troeven. Deze labels zeggen niets over de kwaliteit van het hout, maar . Ondanks een dalende consumptie ten . Stertekt panelen zijn FSC 1- gecertificeerd , wat garandeert dat het hout gebruikt voor de productie van Stertekt akoestische panelen terug te leiden is naar . Marktstudie duurzaam gecertificeerd hout op de Belgische markt.


In opdracht van de Federale Overheidsdienst . Om garantie te geven aan jouw klant dat een product uit een PEFC-gecertificeerd bos komt is het belangrijk om het PEFC- gecertificeerde hout , papier of karton . Belangrijke voorwaarde is uiteraard dat u kiest voor hout afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Bedrijven die hout of papier verwerken, houden steeds meer rekening met een. Wanneer alle schakels in de keten tot aan het eindproduct gecertificeerd zijn, . Het makkelijkst is dan om te werken met ( hout )bedrijven die zijn gecertificeerd voor STIP. STIP is het bedrijfskeurmerk dat aangeeft dat het betreffende bedrijf . FSC keurmerk - Hout uit goed beheerde bossen.


In zowel de constructie als afwerking komt veel hout voor, wat zorgt voor een warme uitstraling.

Foreco leverde het FSC- gecertificeerde en . Duurzaam gecertificeerd hout en papier van verantwoorde herkomst. Het gaat nog steeds niet goed met de bossen op onze aarde. Als boseigenaren zich aan de FSC standaarden houden kan hun bos worden gecertificeerd.


FSC hout heeft het keurmerk voor duurzaam bosbeheer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts