donderdag 23 mei 2019

Zwanenhals losmaken

In dit artikel zal ik je uitleggen hoe je snel eenvoudig je sifon kan demonteren zodat je de verstopping kan oplossen. Bij een zwanenhals moet je twee ringen losdraaien. Terwijl je de ring met een waterpomptang losdraait, houd je de zwanenhals met een stuk hout tegen zodat. Om de sifon los te schroeven gebruik je best een verstelbare tang (zoals op de foto hiernaast). Indien de plastieken schroeven knellen wees heel voorzichtig.


Ik heb een verstopte wastafel maar krijg met geen mogelijkheid één van de twee ringen van de bekersifon los (metaal).

Het lukt mij niet met de waterpomptang. Last van een verstopte sifon? Eteb legt uit hoe u deze verstopping eenvoudig kunt reinigen. Ook voor het schoonmaken van uw afvoer.


Er zijn van die kleine klusjes in huis die u misschien het liefst even snel zelf doet. Vervang uw sifon regelmatig om verstopping te voorkomen. De monteurs van Loodgieter Nu leggen uit hoe dit werkt.


De aansluitmaat van een wastafel en fontein afvoer is mm. De rioolbuis is meestal een maat groter namelijk mm, of als er meer afvoerbuizen bij elkaar .

Grijp niet direct naar chemische reinigingsmiddelen. Begin met je sifon schoonmaken! Veelal is je probleem dan verholpen! Een wastafel moet meteen het water kunnen afvoeren. Volg dit stappenplan om te zien hoe je hoe dat goed aanpakt, de afvoer van je wastafel aansluiten.


Afvoer ontstoppen, lees hoe je zelf een verstopping in de gootsteen, douche of wastafel kunt verhelpen. Met Mijnkluswijzer wordt klussen leuk. Hier vindt je een korte uitleg over het schoonmaken van verschillende type Easy Drain doucheafvoersystemen. Dag iedereen Ik ben ten einde raad. Als ik mijn wastafel laat leeglopen dan loopt het water eruit waar de sifon met de wastafel verbonden is.


Een waterslot, zwanenhals of sifon, is een instrument dat het mogelijk maakt om twee gassen door een vloeistof van elkaar gescheiden te houden mits er geen . Waterafvoer monteren – met de stap-voor-stap-handleiding van HORNBACH! De sifon werkt als stankafsluiter en het verzamelt vuil. Handleiding met checklist voor materiaal en gereedschap. Met een schroevendraaier kunt u het rooster losmaken en het vuil weg halen.


Als er dan nog steeds een verstopping is, kunt u de zwanenhals van de afvoerbuis . Goe afgelopen zaterdag dan maar eens de zwanenhals bij de keuken checken. Ellende begon er mee dat een creatieveling een schot voor . Een verstopping achterhalen.

Zwanenhals losmaken bij gootsteen ontstoppen Soms is het gebruik van middelen als soda niet voldoende. De afvoer van een bad ontstoppen. Klonten haar en zeepresten kunnen er na verloop van tijd voor zorgen dat je badafvoer verstopt . Om hardnekkig vuil en haren uit de afvoer van uw wasbak te halen, kunt u ook de zwanenhals losmaken. Draai de twee ringen aan beide uiteinden van de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts