maandag 15 oktober 2018

Veilige planten voor katten

Is mijn plant giftig voor mijn kat of hond? Hier vind je een verzameling aan planten die veilig zijn voor huisdieren. Bij het opeten van de plant dan tenminste. Kamerplanten zijn daar een van.


Als jouw hon kat , konijn, vogel etc.

Ik heb opgezocht welke planten wel veilig zijn voor . Niet alle planten uit de palmenfamilie zijn veilig , controleer dus altijd goed de. De plant is niet giftig, maar door de dikke stam bestaat de kans dat je katten de . Sommige planten zijn – helaas – niet veilig voor huisdieren om te eten. Als je hond of kat toch vergrijpt aan een plant dan kan hij of zij ziek worden. No worries: dit zijn vijf stijlvolle én veilige planten voor huisdieren.


Kies bij de aankoop van nieuwe planten soorten uit die veilig zijn voor je kat. Laat bij het tuinieren nooit snoeiafval of uitgegraven planten liggen op plekken .

Het is dus van belang dat je een veilige keuze maakt op basis van een aantal simpele . Zorg dan dat deze giftige planten níet in je huis of tuin staan. Maar loopt er thuis een speelse kat of hond ron die weleens aan de. Dan let je er bij de keuze best op dat een hippe plant ook veilig is voor . Toch zijn veel poezen ook dol op een groen hapje.


Katten zijn echte vleeseters. Maar lang niet alle planten en groenten zijn veilig voor je kat , . Maar niet alle planten zijn veilig voor je huisdier. Cycas palm) is een uitzondering en is niet veilig voor huisdieren! Een veilige tuin voor katten. Waar moet u op letten, welke planten zijn giftig en hoe voorkomt u overlast voor uw buren?


Naast dat ik van katten hou hou ik dus ook erg veel van planten. Pas dan op voor giftige kamerplanten ! Meer tijd voor je hond of kat ! Let wel op dat je katten de stam niet als krabpaal gebruiken! Wanneer u dit gedrag niet waardeert, kunt u tegen het kauwen bijvoorbeeld bitterspray of cayenne peper . In sommige gevallen is de giftige reactie op planten erg mild.

Overzicht van veel voorkomende giftige planten voor katten en planten die zonder risico thuis kunt opkweken. Denk hierbij aan kattenkruid , salie, tijm of peterselie. Hallo,Wij hebben onze tuin helemaal afgemaakt, zodat onze katten veilig zijn. We hebben een redelijk ruime tuin en zouden hier dan ook . Wist u bijvoorbeeld dat chocolade giftig is voor uw kat ? Op deze pagina staan enkele van de meest giftige planten , als een plant niet op deze pagina staat . Planten staan prachtig in de woonkamer, maar kunnen gevaarlijk zijn voor je kat. Waarom moet je oppassen als je een Aloë Vera in huis hebt?


Niet giftige kamerplanten kopen bij 123kamerplanten! Daarom heb ik een korte lijst van mooie veilige planten samengesteld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts