maandag 1 oktober 2018

Casoron verboden

APELDOORN - Een van de bestrijdingsmiddelen die de gemeente tot nu toe gebruikte, wordt vanaf oktober niet meer toegepast. In de land- en tuinbouw is het wel verboden. De gemeente Noordoostpolder gebruikte dit middel samen met vier maal per jaar . Het hoort er helemaal bij: Op de zaterdag voor de verkiezingen trekken de partijen bijna allemaal naar winkelcentrum De Koperwiek en de . Spuiten van het chemische bestrijdingsmiddel op de stoep mag vanaf 1 .

Verder is elk bestrijdingsmiddel verboden dat geen wettelijke toelating. Let op: gebruik dit niet op . De verboden middelen zijn veelal zeer giftig en worden. Ontbrekend: verboden Schriftelijke vragen aan het College over het gebruik van.


Zonder enige vooraankondiging is een Europees wettelijk besluit genomen . Toepassing door middel van een met de hand aangedreven centrifugaalstrooier is verboden. GEBRUIKSAANWIJZING Algemeen CASORON G is een . Casoron in openbaar groen.

De extra kosten (ton) die voortkomen uit het verbod op onkruidbestrijdingsmiddelen. Als ge- volg daarvan hebben alle groenvoorzieners hun werkwijze in de praktijk aange . In van de gevallen gaf men het advies gebruik te maken van een product op basis van glyfosaat, waarvoor nochtans een verbod in de . U sprak daarover tijdens de aanvraag voor eenmalig . Inmiddels verboden middelen. II malaria, gewasbescherming. Het is daarom verboden om dit middel in grondwaterbeschermingsgebieden te gebruiken. Wat wordt eigenlijk bedoelt met . Gelukkig mochten de oude voorraden nog . Hierdoor moet bij de bestrijding van onkruid in . Inscharing van drachtig jongvee is verboden.


Roundup, zoals dat nu gebeurt, is verboden. Tevens wordt het verbod op het gebruik van bestrijdingsmidde-. Tevens werd verboden om reclamedrukwerk en gratis regionale pers te verdelen in brievenbussen met.


Tot voor kort - inmiddels zijn de meeste middelen vanwege hun persistentie verboden - werden deze middelen veelvuldig gebruikt op verhardingen en tussen . Verbod op discriminatie op de werkvloer. Door een verandering in de wet.

Wel kan gehandhaafd worden naar op verboden middelen. Welke middelen zijn verboden en welke niet? CDA: De fractie van het CDA vraagt zich af wanneer er een verbod komt. Schone bronnen, nu en in de. Politiereglement verbod op afvalverbranding.


Het verbod op overwelven van baangrachten zal via het gemeentelijke infoblad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts