dinsdag 16 juli 2019

Edi koppeling

Electronic Data Interchange ( EDI ) is een standaard voor de elektronische uitwisseling van bepaalde bedrijfsdocumenten, zoals orders, rekeningen en bepaalde . Met de EDI - koppeling kun je niet alleen bestellingen van je klant verwerken, je kunt ook je eigen bestelling plaatsen bij de leverancier. Werk je met EDI, maar mis je een koppeling met je ERP- of boekhoudpakket? Neem vrijblijvend contact met ons op!


Nadat de mapping ( koppeling ) klaar staat en je het EDI systeem zo goed als klaar hebt.

In samenwerking met MCB heeft Isah daarom een EDI - koppeling gerealiseerd. Volautomatische EDI - koppeling met SnelStart: inlezen van inkomende orderberichten en verzenden van pakbonnen en facturen. S-Flex EDI brengt de kwaliteit . Daar helpen wij bij Rozis u graag mee verder.


Koppelingen aan een ERP systeem en vertalingen . EDI is een connectie tussen uw bedrijfssoftware en die van leveranciers. Met deze DocTrails module worden digitale orders van de groothandels eerst gecontroleerd in de. EDI wordt gebruikt om informatie.

Van Delft koos voor de Exact EDI Gateway van Optimizers omdat deze tool flexibel is, gecertificeerd door Exact en de koppeling zonder veel maatwerk . Ons EDI software team is voor Exact Globe gebruikers het aanspreekpunt voor alle vragen omtrent de koppeling met het EDI systeem. Uw EDI implementatie soepel en vlot laten verlopen. Descartes helpt u graag op. Het aansluiten en motiveren van . Gebruikt u SnelStart en heeft u afnemers die via EDI met u willen communiceren ? EDI uitwisseling van facturen.


EDI koppeling met ERP en handelspartners. Daarmee is Transferro, naast de Zevij-Necomij . Daarnaast realiseert InterCommIT koppelingen tussen verschillende handelspartners. Digitale communicatie voor de commercie en logistiek.


Steeds meer klanten zijn in staat om digitaal te communiceren over zowel commerciële . Bring Cargo heeft dankzij Star Connect van Yellowstar in korte tijd een nieuwe klant aan zich weten te binden. Deze nieuwe klant eiste een EDI -verbinding . Hoe kun je het communiceren van EDI. Snel en nauwkeurig orders plaatsen is namelijk essentieel.

Een koppeling tussen uw ERP-systeem en . Een EDI - koppeling maakt uitwisseling van orderbevestiging, pakbon en factuur mogelijk. Verlaag hiermee de kosten en stroomlijn het inkoopproces. Systemen onderling data laten uitwisselen.


Door deze koppelingen zorgen we dat u efficiënter te werk kunt gaan. De laatste jaren neemt het gebruik van EDI enorm toe. Met EDI Tool heeft u de beschikking over één complete oplossing voor correcte . Het betreft vaak bedrijfsdocumenten zoals orders, facturen en bevestigingen, waarbij een EDI - koppeling zorgt voor een snelle digitale afhandeling van zaken,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts