vrijdag 16 augustus 2019

Tropische houtsoorten

Op zoek naar tropische houtsoorten voor alle GWW oplossingen? Regge Hout heeft een breed assortiment tropisch hardhout op voorraad. Alle soorten hardhout in onderstaande tabel zijn op stock. Klik op de houtsoort voor meer info.


Heb je een idee voor een tuinproject?

Twijfel je tussen verschillende soorten tropisch hardhout? Wij zijn tropisch hardhoutkenners en helpen je graag verder. Of gebruik het zoekveld hieronder om te zoeken in de houtdatabase.


De complete lijst houtsoorten vindt u. Ipe FSC duurzaam tropisch hardhout is geschikt voor luxe vlonders, vloeren, meubels,. Ipe hout voor vele toepassing door de duurzaamheid en draagkracht. Bankirai, een zeer zware harde houtsoort voor toepassingen buiten en in zware .

Tropisch hardhout wordt verwerkt in een veel van onze producten. Contacteer onze verkoopdienst voor de diverse mogelijkheden en beschikbaarheid. Deze houtsoort wordt gebruikt voor . De reden hiervoor is zijn grote stabiliteit,. U heeft dus de mogelijkheid om voor tropisch hout te kiezen en de bijhorende voordelen van deze houtsoort: stabiel, vormvast, mooie vergrijzing, harde . Bignoniaceae en komt uit de tropische bossen van Midden- en Zuid-Amerika.


IpĆ© is een zeer duurzame tropische houtsoort , gekenmerkt door een mooie bruine tint. Het kernhout is bruin, soms groenachtig geelbruin en heeft vaak licht- tot . De houtproductie en -verkoop uit duurzaam beheerde tropische bossen worden als belangrijke instrumenten gezien om meer bossen onder . Tijdens het klussen wordt er gebruik gemaakt van enkele houtsoorten. Meranti is een tropische houtsoort die veel wordt gebruikt voor kozijnen. Dankzij tropisch hardhout is het perfect mogelijk een vlonder te maken die bijna geen onderhoud vergt.


Het hout moet niet behandeld worden met vernis en . Mahoniehout is een welbekende tropische harthout soort die door zijn uiterst stabiele karakter onder de favoriete houtsoorten valt onder houtbewerkers. Bart Holvoet - FSC BelgiĆ«Denken dat je het tropisch bos redt door het gebruik van tropisch hout te vermijden is klinkklare onzin. Juist het omgekeerde is waar.

Limbali laat zich goed en zonder moeite bewerken als men machines en gereedschap gebruikt die zijn aangepast aan het bewerken van tropische houtsoorten. Angelim Vermelho is in het algemeen een minder bekende houtsoort waarbij . Tropische hardhoutvloeren zijn uniek en warm van kleur. De hardheid van tropische houtsoorten is vele malen hoger dan de Europese zoals eiken en grenen.


Vind tropisch hout op Marktplaats. In onze voorraad hebben we circa 1houtsoorten. Voor iedereen een voordeel. De meeste houtsoorten hebben we in meerdere diktes. Per dikte zijn er weer meerdere lengtes en breedtes.


Verschillende leveranciers raden echter verschillende tropische houtsoorten aan. Ook blijkbaar soorten die nog amper ingevoerd worden . Harshoudend hout, licht en genoeg bestendig wordt veel gebruikt in de bouw, zelfs terwijl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts