maandag 29 april 2019

Beurs assen

De Promotiedagen Drenthe is dé beurs voor alle zakelijke branches met 9. Wij heten u van harte welkom! EvenementnaaLandbouw Vakbeurs Assen , Logo. Sector: Veehouderij, Akkerbouw, Overig, . Op deze driedaagse beurs is van alles te zien over . De Landbouw Vakbeurs Assen is uitgegroeid tot de grootste indoor agrarische vakbeurs van Nederland.

ENGIE Refrigeration is ook . Op de beurs is vrijwel alles te vinden op motorgebied. ASSEN - In de TT-hal opende woensdagmiddag de eerste landbouwvakbeurs van Assen. Meerstad bereidt zich steeds verder voor op de komst van Tersluis.


Na de aankondiging en presentatie van de eerste plannen eind vorig jaar, op de woonbeurs . Tevreden gezichten op de laatste dag van de Landbouwbeurs in Assen. Een record aantal standhouders en meer dan 25. Hier kunnen bezoekers de nieuwste trends op het gebied van industrie 4. HorecaEvenTT is een jaarlijks terugkerende vakbeurs en.

In de TT Hall is van dinsdag november tot en met vrijdag december achtste editie van de Landbouw Vakbeurs Assen. Zaterdag juni is er een ouder en kindbeurs in MFA Assen (Vesteplein 5) van. Tot en met zondag oktober vindt u er alles voor een. Beurs Tweemaal per jaar organiseert de MSC Assen een modelspoorbeurs, waarbij er volop gelegenheid is voor inkoop, verkoop of ruil van allerhande zaken . Vrijdagavond vond de opening plaats. Openingstijden zijn van 10.


Als u deelneemt aan een beurs of een evenement wilt u dat u gezien wordt door de bezoekers. Expo Assen is perfect voor beurzen tot 15. U wilt beursstands die om aandacht vragen, en een . U vindt er alles voor een goe leuk, gezond en actief leven als 50plusser. Fedecom heeft het initiatief genomen om de beurs toch mogelijk te maken in het belang van . De Noordelijke Motorbeurs verhuist na jaar van Groningen naar Assen.


Volgens de organisator van de beurs is dit een gevolg van de . De Woning van Nu is aanwezig op de beurs Bouwplan in Assen. Vul uw woondroom in en krijg een . Bodhi Vartman – Kracht van je . Assen - Na twaalf seizoenen actief te zijn geweest met het opleiden van jong talent zal het Dutch Racing Team er na dit seizoen. Thuis in Wonen – Bouwplan Beurs TT Hal Assen stand 126. De beurs die vanuit Groningen komt, komt in Assen in de plaats van de motorbeurs die de afgelopen vier jaar in de TT-Hall werd gehouden, .

Ouder en kind beurs Assen is een leuke beurs voor jong en oud. Deze gezellige beurs wordt georganiseerd met meer dan standhouders, met . Wij bedanken iedereen voor de overweldigende belangstelling op de stand tijdens de beurs. Door de grote belangstelling kan het zijn dat wij u .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts